Ramen & Deuren

RAMEN & DEUREN

Bij GEDO kunt u terecht voor alle types ramen en deuren, zowel in aluminium, hout en PVC.


Ramen en deuren zijn een essentieel onderdeel van uw bouwproject.

Niet enkel voor een prachtige uitstraling van uw woning, maar ook voor de functionaliteit.


GEDO werkt met kwaliteitsvolle materialen, die telkens op maat gemaakt worden.

Wij hebben een grote veelzijdigheid en een ruime waaier aan soorten en kleuren.


De perfecte afwerking aan de binnen- en buitenkant maakt het geheel tot een kwaliteitsvol top product.

Elk raam en elke deur is reeds voorzien van een inbraak werend meer punt slot.


Wenst u graag rolluiken of screens? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

KÖMMERLING: de Europese marktleider in kunststof raamprofielsystemen.


PVC RAMEN EN DEUREN:


Kömmerling 76 middendichting


Als U vandaag voor de Kömmerling 76 kiest bij het bouwen of verbouwen van uw woning, neemt U de beslissing voor de toekomst. Hoge energiewinsten, tijdloze stijl en duurzame kwaliteit zijn de beslissende factoren. Ze verhogen de waarde van uw woning en bieden comfort en stabiliteit voor uw gezin.


Het is een uniek, universeel systeem dat verkrijgbaar is in talloze variaties en kleuren. Het biedt gloednieuwe ontwerpmogelijkheden om een duurzame leefomgeving te creëren voor klanten die hun woning bouwen of renoveren.


Het ontwerp is zo vernieuwend dat zelfs drievoudige beglazing met modern isolerend glas mogelijk is, ondanks het eerder smalle profiel.


Dankzij het innovatieve montageconcept kan een professionele installatie snel, schoon en eenvoudig worden uitgevoerd. Hierdoor kunt u zonder problemen oude ramen vervangen door nieuwe, moderne ramen met het KÖMMERLING 76 systeem.


- Een hoog warmte-isolerende middendichtingssysteem met staalversterking en met een bouwdiepte van 76mm heeft in de standaarduitvoering al een Uf-waarde van 1,0 W/(m2K).

- Uitgebreid aanbod aan beglazingen tot en met 50 mm voor ontwerpen met modern drievoudig glas of modern functioneel glas. (veiligheids-, inbraakwerend-, geluidswerend glas)

- Betere levenskwaliteit dankzij perfecte geluidsisolatie.

- Extra veiligheid dankzij de inbraakwerende kenmerken.

- Behoudt zijn waarde dankzij de duurzaamheid en een uitstekende kwaliteit.

- Stevige en weerbestendige oppervlakken die gemakkelijk te onderhouden zijn.

- Smalle profielen die de lichtinval optimaal benutten.


Kömmerling 88 plus


De basis voor ramen met de beste eigenschappen.


Met de nieuwe generatie kunststofprofielen Kömmerling88plus opent zicht een waaier aan mogelijkheden voor zowel creatieve als duurzame architectuur.


Kömmerling 88plus is een hoogisolerend thermisch 6-kamersysteem met een midden dichting, een bouwdiepte van 88 mm en een strak design met smalle profielaanzichten.


Kömmerling 88plus bereikt reeds piekwaarden in het standaardsysteem met een Uf-waarde van 1,0 W/(m2K). De eis voor laag-energiewonigen wordt hiermee ruim overschreden. Als gecertificeerde, voor passiefhuizen geschikte component behalen Kömmerling 88plus ramen zelfs een Uw < 0,8 W/(m2K).


Smalle profielaanzichten garanderen de grootst mogelijke lichtinval en hoogst mogelijke energiewinst. De drie dichtingsniveaus - met centraal opgestelde, thermisch midden dichting - garanderen bovendien een hoge bescherming tegen slagregen en een uitstekende isolatie.


Bij de inbraaktest bereiken ramen op basis van Kömmerling 88plus-profielen in combinatie met overeenkomstig beslag en functioneel glaswerk de weerstandsklasse 2.